Nebylo nic nalezeno.

Foto:ČAS

Výroční cena ČAS: Známe desítku nejlepších sociálních pracovníků ve streetworku

ČASOVANOU BOTU uděluje porota každoročně jako cenu pro jednotlivé osobnosti i týmy působící v oblasti nízkoprahové sociální práce za významný počin v jejich práci nebo za mimořádný přínos celému oboru. Česká asociace streetwork (ČAS) nyní vyhlásila pět finalistů a finalistek kategorie Osobnost roku a pětici pro kategorii Tým roku. Vítězové ceny budou vyhlášeni na konferenci ČAS, která se bude konat 16. května 2024 v Goethe institutu v Praze.

Výroční cenu ČASOVANÁ BOTA uděluje Česká asociace streetwork od roku 2001. Jejím cílem popularizovat práci terénních sociálních pracovníků a pracovnic (streetworkerů) jednotlivců i celých týmů a zároveň jim tím poděkovat za jejich důležitou práci s osobami ohroženými sociálním vyloučením, která mnohdy nemusí být veřejně známá a doceňovaná.

Pětici finalistů a finalistek v kategorii Osobnost roku tvoří: Kristýna Karpíšková ze Spolku Ulice Plzeň, Jana Pešková z kontaktního a poradenského centra v oblasti drogové problematiky organizace Kolpingovo dílo České republiky z.s. v Havlíčkově Brodu, Markéta Řezníčková z terénních programů organizace SANANIM z.ú., Aleš Strnad, vedoucí služeb NADĚJE a Jiří Vlček z terénních programů, které na Frýdecko-Místecku provozuje organizace Renarkon, o.p.s..

Mezi nominovanými v kategorii Tým roku jsou organizace: Centrum bydlení Liberec, Beztíže při DDM Ulita v Praze, pražské Kontaktní centrum Progressive, NZDM Pixla vedené v Plzni organizací Ponton z.ú. a Uličník organizace Diakonie Západ.

Podrobnější medailony všech finalistů a finalistek a všechny aktuální informace o výroční ceně ČASOVANÁ BOTA najdete na webové stránce casovanabota.cz.

Tagy

Přílohy