Nebylo nic nalezeno.

Týden nízkoprahových klubů 2020

Program Týdne nízkoprahových klubů 2020 v Plzeňském kraji

Nízkoprahové kluby zvou na návštěvu světa teenagerů. Podívejte se, jakým programem lákají své návštěvníky!

Klub Akcent, Diakonie ČCE – Středisko Západní Čechy

Týden NZDM v Klubu Akcent
Kdy: 23. 9. 2020 od 14:00
Kde: zahrada Klubu Akcent, Jiráskova 481, Rokycany 337 01
Co: Návštěvníci Klubu, děti, mladí lidé, ale i široká veřejnost si budou moci zahrát na detektivy a skrze indicie hledat široké spektrum otázek schovaných v prostorách zahrady Klubu. Za správné zodpovězení otázky dostanou body do odpoledního mezigeneračního KlubKvízu. Soutěžní program KlubKvíz je jedním z nových a pravidelných zábavně-preventivních programů, které Klub Akcent organizuje. Mladí lidé jeho prostřednictvím soutěží mezi sebou, odpovídají na různá témata, která jim pracovníci připraví a díky kvízům se také dozví mnoho zajímavých věcí. V kvízu se objevují témata jako například Česká republika, sport, hudba, značky, počítače, svět, Rokycany apod.
Vstupné: Zdarma

Klub Atom pro děti a mládež, Diakonie ČCE – Středisko Západní Čechy

DO-KOMENTY
Kdy: 24. 9. 2020 od 13:00
Kde: Klub Atom pro děti a mládež, Sokolovská 1327/74, Plzeň 323 00
Co: Ve čtvrtek bude Klub zpřístupněn široké veřejnosti. V prostorách Klubu budou promítány tematické dokumenty s následnou diskuzí. Společně budeme otevírat témeta jako drogy, sex, sebepojetí, nebo bezdomovectví. Zároveň proběhne turnaj ve stolním fotbálku a další „nízkoprahové“ aktivity.
Vstupné: Zdarma

Klub Echo pro děti a mládež, Diakonie ČCE – Středisko Západní Čechy

Odpoledne s Klubem Echo
Kdy: 24. 9. 2020 od 14:00
Kde: Klub Echo pro děti a mládež, Náměstí T.G.M. 282, Dobřany 334 41
Co: Akce nabídne příležitost nahlédnout do prostoru NZDM, dozvědět se zajímavé informace o jeho činnosti a zároveň zažít zábavné odpoledne s Klubem Echo. Za pomoci klientů Klubu se uskuteční turnaj v šipkách, připravené budou zábavné hry, hudba a k vidění bude také výstava fotografií s názvem Zaostřeno na život. Akce je určena pro širokou veřejnost.
Vstupné: Zdarma

Klub Fontána pro děti a mládež, Diakonie ČCE – Středisko Západní Čechy

Den pro rodinu s Diakonií Západ
Kdy: 25. 9. 2020 od 13:00
Kde: Hanův park, Domažlice 344 01
Co: V rámci programu se můžete těšit na výtvarné a vzdělávací workshopy. K vidění bude výstava Zaostřeno na život. Na fotografiích jsou vyobrazeny příběhy klientů NZDM. Po celou dobu programu bude prezentován Klub Fontána pro děti a mládež a další sociální služby působící na Domažlicku. Na konci programu se představí Docela malinkaté divadélko z Příchovic.
Vstupné: Zdarma

Klub Relax, KOTEC o.p.s.

Den otevřených dveří
Kdy: 24. 9. 2020 od 9:00
Kde: Klub, prostory před klubem, Rokycanova 4, Tachov 347 01
Co: Poslední zářijový čtvrtek, tj. 24. 9. 2020 realizuje Klub Relax v Tachově Den otevřených dveří pro širokou veřejnost v rámci celorepublikové kampaně Týden nízkoprahových klubů. Pracovníci Vám budou k dispozici od 9:00 před klubem Relax, kde budou informovat širší veřejnost prostřednictvím letáků a brožurek o činnosti klubu nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let. Bude možnost také si prohlédnout prostory klubu. V odpoledních hodinách, tj. od 13:00 do 17:00 bude realizován program v rámci, kterého bude veřejnosti přiblížena činnost klubu prostřednictvím ukázky preventivního programu a promítáním dokumentu. K dispozici bude občerstvení.
Poslední zářijový pátek, tj. 25. 9. 2020 se uskuteční v prostorách Klubu Relax setkání pro odbornou veřejnost (OSPOD, PMS), kde se bude jednat o spolupráci s těmito institucemi a Nízkoprahovým zařízením pro děti a mládež, Klub Relax.
Partneři: Městské kulturní středisko Tachov; MěÚ Tachov
Vstupné: Zdarma

Klub Uličník pro děti a mládež, Diakonie ČCE – Středisko Západní Čechy

Den otevřených dveří
Kdy: 22. 9. 2020 od 12:30
Kde: Klub, Dobrohostova 110, Hostouň 345 25
Co: V rámci Týdne nízkoprahových klubů může využít široká veřejnost možnost přijít se podívat do klubu, zjistit, co vlastně děláme a pro koho tu jsme, a prohlédnout si výstavu Zaostřeno na život. V rámci akce bude pro návštěvníky připravena rukodělná dílna, kde si vyzkouší výrobu smaltovaných šperků.
Vstupné: Zdarma

NZDM Vzducholoď, Salesiánské středisko mládeže – dům dětí a mládeže Plzeň

Den otevřených dveří na NZDM Vzducholoď
Kdy: 23. 9. 2020 od 14:00
Kde: NZDM Vzducholoď, Sladkovského 68, Plzeň 2 – Slovany 326 00
Co: Den otevřených dveří – představení naší služby novým zájemcům a jejich blízkým, rodinám a vrstevníkům stávajících klientů a zaměstnancům spolupracujících organizací a institucí. Občerstvení, volnočasové hry, hudebna, neformální přátelské posezení s pracovníky a klienty služby.
Vstupné: Zdarma

Tagy