Nebylo nic nalezeno.

Konference Terénní a nízkoprahové programy 2018 – SPOLUPRACUJEME

Konference Terénní a nízkoprahové programy 2018 – SPOLUPRACUJEME

Přihlašte se na celostátní oborovou konferenci s mezinárodní účastí

Kolegyně a kolegové,

zveme Vás na celostátní oborovou konferenci s mezinárodní účastí Terénní a nízkoprahové programy 2018 – s tématem SPOLUPRACUJEME.

  • 21.- 22. 6. 2018 Praha, Novotného Lávka 5
  • Přihlašovat se můžete do 20. května 2018 ZDE. (Pokud jste na konferenci již přihlášeni k aktivní účasti, nehlaste se jako účastníci. Děkujeme.)

Kapacita je omezena počtem 250 osob. Přednostně akceptujeme přihlášky pracovnic a pracovníků členských zařízení ČAS.

V první vlně můžeme přijmout pouze dva pracovníky/ce  z jednoho zařízení, 20. května v případě volné kapacity uvolníme místa dál. Přednost mají dříve přihlášení, proto neváhejte a hlaste se!

Pro organizaci konference tradičně potřebujeme pomoc dobrovolníků. Dobrovolník má zajištěno místo na konferenci a po odvedení dobrovolnické práce (6hodin) se může zúčastnit programu. Dobrovolníci se nebudou započítávat do omezeného počtu dvou pracovníků/ic za zařízení. Tj v případě, že chcete dorazit na konferenci v plném počtu například 5 spolupracovníků z jednoho zařízení, dva se přihlásí k účasti a tři se mohou přihlásit jako dobrovolníci. Dobrovolníci se hlásí na adresu konference@streetwork.cz do 20. května 2018. Napište prosím, jaké dny se chcete zúčastnit.

Dobrovolnické pozice budou např.: služba v šatně, u prezence, u občerstvení v zákulisí, obsluha konferenčních místností, asistence prezentujícím apod.

V rámci konference již tradičně pořádáme večerní program a to s koncertem a následným DJ v rockovém klubu Rock Café na Národní třídě, cca 300m od konání konference.

Oproti přechozím letům neorganizujeme přespávání, nocleh si každý účastník a účastnice zajišťuje sám.

Více informací najdete v pozvánce.

Tagy

Přílohy