Nebylo nic nalezeno.

Foto: ČAS

Celorepubliková oborová konference 2018

ČAS letos pořádá 9. celorepublikovou oborovou konferenci s mezinárodní účastí. Konference se uskuteční 21. – 22. 6. 2018 v Praze a bude mít tradiční místo konání i formát. Zveme Vás k aktivní účasti!

Česká asociace streetwork v letošním roce pořádá devátou celorepublikovou oborovou konferenci s mezinárodní účastí, která bude mít tradiční místo konání i formát. Konference se uskuteční 21. – 22. 6. 2018 v Praze, na Novotného Lávce, program poběží ve dvou až třech paralelních blocích, celková kapacita bude 250 účastníků. Konference bude uspořádána v rámci projektu Je dobré být v ČAS, reg. č. CZ.03.2.63/0.0/0.0/99_041/0002231.

Název a téma konference zní: Terénní a nízkoprahové programy 2018 – Spolupracujeme

Zveme Vás k aktivní účasti!

Tématem konference bude zejména spolupráce nízkoprahových a terénní programů s dalšími službami, institucemi a veřejnou správou. Příkladem je spolupráce zařízení mezi sebou, spolupráce v regionu, spolupráce se SAS, OSPOD, školskými či zdravotnickými zařízeními, podnikatelskými subjekty, úřady práce, centry duševního zdraví, hygienickými stanicemi, policií apod. Dále práce v online prostředí, podpora nebo porušování práv klientů služeb různými institucemi, sociální podnikání a zaměstnávání klientů a klientek, jejich participace na obsahu služby, etická dilemata a obtíže.

Stejně tak můžete nabídnout jiná témata a sdělení, prosíme, buďte iniciativní, sdílení zkušeností a dobré praxe je základní hodnotou členů České asociace streetwork.

Své příspěvky v krátké anotaci posílejte na přiloženém formuláři do 31. 1. 2018 na adresu: konference@streetwork.cz

Anotace nemusí být dlouhá, stačí pár vět. 
Do 28. 2. 2018 budete vyrozuměni, zda Váš příspěvek zařadíme.

Na stejnou adresu také zasílejte své tipy na kolegyně a kolegy z oboru i mimo něj, kteří podle Vás mohou přednést inspirativní zkušenost a téma. Rovněž zasílejte tipy na zahraniční přednášející nebo na téma, které Vás zajímá a rádi byste jej na konferenci zařadili.

Přihlašování k účasti na konferenci bude spuštěno v březnu 2018, do té doby zasílejte pouze náměty na aktivní účast.

Za Vaši aktivitu děkujeme a těšíme se na spolupráci!

Za organizační tým:

Martina Zikmundová
Martina Zimmermannová
Eva Vernerová
Tomáš Janků

Tagy

Přílohy