Nebylo nic nalezeno.

Vedoucí PR oddělení Ratolesti Brno

Povedeš nám naše PR oddělení? Potřebujeme tě od ledna 2019, ale zaškolovat se po dohodě můžeš začít už během prosince 2018, ať na to máš více času.

Wanted!!!

Hledáme kreativního, zodpovědného a samostatného člověka se zvídavým duchem. Někoho, kdo se nebojí výzev a NE nebere jako finální odpověď. Zralého člověka, který má za sebou zkušenosti z PR a neziskového sektoru (výhrou by pro nás byl člověk se zkušenostmi z PR a zároveň sociální oblasti).

Chceme člověka, za kterého mluví činy, který se nebojí říci svůj názor a zvládne nést zodpovědnost za tým i vlastní rozhodnutí. Zároveň však někoho, kdo ponese jednotnou myšlenku organizace, bude rozvíjet své oddělení a plnit stanovené úkoly.

Potřebujeme parťáka do týmu PR a fundraisingu a zároveň vzor pro kolegy i oporu do managementu organizace. Někoho, kdo umí pracovat ve skupině a má tah na branku, ale zároveň zvládne být zodpovědný sám sobě a určovat si vlastní hranice, které dodrží.

Chceme najít kouzelníka přes slova, který umí ovládat i několik PC programů a má povědomí o sociálních sítích, newsletterech, má otevřenou mysl nápadům a ví, co znamená 135g, 4/4 v DL s dvojitým skladem.

Důležité je pro nás i to, aby si zvládal organizovat svou práci a měl pořádek ve všech podkladech. Nejde nám o uklizený stůl bez zrnka prachu a řazení tužek dle velikosti, spíše aby věděl, kde najde důležité dokumenty, vedl si průběžně administrativu a měl zálohované vše podstatné, takže najít tisková data k letáku mu nezabere hodinu.

Že hledáme jehlu v kupce sena? Možná to tak bude, ale věříme, že tam někde jsi!

Co ti můžeme nabídnout?

Je toho opravdu mnoho…

  • Úvazek ideálně 0,8, případně dle domluvy.
  • Kromě klasické mzdy 22 – 26 000 Kč také mimořádné čtvrtletní odměny dle fungování týmu a dosahování výsledků.
  • Možnost homeoffice a dalších benefitů po zkušební době (u vedoucího je to 6 měsíců).
  • Super tým a kolektiv lidí, kteří jsou jedněmi z největších profesionálů ve své oblasti a podrží tě, kdykoli bude potřeba.
  • Flexibilní pracovní dobu.
  • Velkou volnost a podporu v kreativitě nápadů a možnostech realizace.
  • Celoorganizační setkávání formou snídaní, společných večeří, večírků a teambuildingů.
  • Zaškolení, podporu v začátcích, po celou zkušební dobu, ale i poté.
  • Další vzdělávání v oboru.
  • Práci v centru Brna v hezkých kancelářích, mobil, noťas a takovou tu klasiku.

Zaujala tě tato pozice? Pošli nám přihlášku k výběrovému řízení (OBSAHUJE:1 - životopis, 2 - motivační dopis, proč právě ty chceš pracovat v naší organizaci) nejpozději do 9. 10. 2018 do 12:00.

Během následujícího dne budou kandidáti informováni o možnosti postoupení do prvního kola VŘ – k pohovoru a bude s nimi domluvena individuální schůzka.

První kolo – pohovory se budou konat ve dnech 15. - 16. 10. 2018. Z první kola budou vybráni kandidáti, kteří budou pozváni do kola druhého. To se bude konat ve dnech 23. - 24. 10. 2018 a bude sestaveno z praktických úkolů a osobní prezentace.

Kontaktní osoba: Mgr. Veronika Dobrovolná, 774 682 776, veronika.dobrovolna@ratolest.cz

--------------------

Organizace si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení v případě, že nevybere vhodného kandidáta.

Odesláním životopisu a motivačního dopisu a příp. dalších podkladů uchazeč souhlasí s tím, aby Ratolest Brno, IČ 65348893, se sídlem Kpt. Jaroše 7b, 602 00 Brno, zpracovávala osobní údaje v nich obsažené za účelem realizace tohoto výběrového řízení a to po dobu maximálně 6 měsíců. Tento souhlas lze kdykoli písemně odvolat.